Tuk Yg Lahir Pada 80/90an

View previous topic View next topic Go down

Tuk Yg Lahir Pada 80/90an

Post  isme on Sat Nov 07, 2009 11:04 pm

budak2 yg lahir pd thn 8/90an mesti ingat mase skola rendah dulu: - kat skola ade salesman jual buku cerita. ari ni bg list, esok mintak duit beli walaupun cerita buku tu dah tau. salesman susu pon camtu gak. - kat library, budak2 mmg baca buku tp just tengok gamba je. bile ade program Nilam, sebok semua nak pinjam buku. - RMT kat skola mkn x best, tp yg berduit pon join RMT, x phm.... - pakai pensel box yg bole bukak dpn blkg, pastu ade sharpener kat tgh2 die. - main lwn pemadam, syg nak guna utk padam. padahal itu fungsi sbnr, utk padam! - pakai pembaris yg bergerigi, kat dlm ade air pastu ade bende berkilat dlm air tu. - cikgu pakai pembaris kuning pjg. Ade pemegang kat tgh2 tp x penah nmpk cikgu pgg pon kat situ. - bulu ayam jd ramping krn sering dijadikan rotan. - time pendidikan seni, lukis sume boleh tp bile time kaler sume hampeh. ade gak buat anyaman pakai kertas warna, kolaj la, ape la... - main game 2D. super contra, super mario, street fighter, sume pakai tape. - jam tgn Boy London jd idaman, sbb bole tuka2 kaler ikut suhu n cuaca. - takut BCG tp lepas inject poyo la pulak... - balik skola beli JoJo xpon Dendang. Tora pon best gak. Beli se mata2 nak mainan, coklat die x mkn pon. - Kasut berlampu kat tapak, yg iklan die kat tV bole tembak alien tu... - Siri kartun; power rangers, ultraman, transformers, ninja turtles, Thundercats, maskman, Gaban dan mcm lg. jgn lupe sume ni sbb zaman skrg budak2 x smpt lyn bende2 ni. kite akan sentiasa berubah, cume asal-usul kite yg permanent. huhu~ ni la baru zaman kita kawan2 pas r kt member2 korang.... mesti diorg tersengeh2 bace mende nih

isme

Posts : 1
Join date : 2009-11-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Tuk Yg Lahir Pada 80/90an

Post  Admin on Wed Nov 11, 2009 10:48 pm

jgn lupe aku skolah kat pahang
gi skolah x bawak duit pon pasal ade rmt. pastu gi skolah agama bawak 20sen nasi goreng air ngan ice pongpong cukup kenyang skang 20sen o.O....

Admin
Admin

Posts : 8
Join date : 2009-08-10

View user profile http://daretodie.forumotion.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum